Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@00:47:04 GMT

خرید بیت کوین با ریال بهتر است یا تِتِر؟

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۴۲۴۰

خرداد؛ خرید و فروش ارز‌های دیجیتال که معروف‌ترین آن‌ها بیت کوین است، تبدیل به یکی از بازار‌های معروف و پربازده در طی سالیان اخیر شده که پلتفرم‌های معاملاتی مختلفی نیز در سطح دنیا و کشورمان بدین منظور وجود دارد.
به‌طور معمول اولین راهی که برای ورود به این بازار در ایران به ذهن اکثر افراد می‌رسد، تبادل از طریق ریال و خرید و فروش با ارز رایج کشورمان است، اما راهکار دیگری هم برای این منظور وجود دارد که نسبت به روش سنتی، برتری‌های خوبی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از آنجایی که شاخص اصلی در تعیین قیمت ارز‌های دیجیتال، بر پایه دلار است، پس خرید و فروش با این ارز دارای برخی ویژگی‌هاست که قاعدتا به خاطر عدم اتصال شبکه بانکی ایران به درگاه‌های پرداخت بین‌المللی و همچنین تحریم‌های موجود، استفاده از دلار تقریبا برای اکثریت افراد امکان پذیر نیست، اما می‌توان از یک استیبل کوین دیجیتالی همچون تِتِر در این بین بهره گرفت تا بر چنین معضلی غلبه کرد.
در واقع استفاده از یک کوین پایدار همچون تتر (با علامت اختصاری USDT) که نوسان خاصی نداشته و قیمت پایه آن بر اساس دلار تعیین می‌شود، چند ویژگی دارد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.۱- قیمت تتر ثابت است
همان گونه که پیش‌تر اشاره کردیم، تتر دارای بهایی تقریبا ثابت بوده و می‌توان هر یک تتر را معادل یک دلار در نظر گرفت. این امر سبب می‌شود تا علاوه بر آنکه شما معاملات خودتان را بر پایه دلار انجام می‌دهید، نوسانات ریال نیز دیگر بر روی عملکردتان تاثیری نداشته و از این حیث دارای یک برتری ویژه باشید.۲- عدم نیاز به واریز و برداشت ریالی
شاید برای برخی این امر مهم باشد که تراکنش‌های بانکی‌شان، تا حد امکان پایین بوده و معاملات آن‌ها در بازار بزرگی، چون ارز‌های دیجیتال، بر روی آن تاثیری نگذارد. تتر می‌تواند یک راه حل بسیار خوب در این میان باشد، جایی که شما با خرید آن می‌توانید به‌راحتی وارد معاملات سایر رمزارز‌ها شده و دیگر نیازی به یک حساب ریالی جهت واریز و یا برداشت مجدد نداشته باشید. تتر‌ها را هم می‌توان به کیف پول‌های مجازی انتقال داد و سپس از همان جا نیز مجدد اقدام به خرید و فروش کرد.۳- کارمزد‌های پایین‌تر برای تتر
به‌طور معمول صرافی‌هایی که در آن‌ها خرید و فروش رمزارز‌ها انجام می‌شود، کارمزد کم‌تری را برای معامله با تتر در نظر می‌گیرند. همین امر علاوه بر مزایای قبلی به کاربر کمک می‌کند تا سود بیشتری را کسب کرده و چه فروشنده باشد و چه خریدار، کمیسیون کم‌تری را به صاحب پلتفرم معاملاتی پرداخت کند.۴- تبدیل راحت تتر به سایر ارز‌ها
ممکن است شما در یک صرافی خاص اقدام به معامله با تتر نمایید که در آنجا محدود به مبادله با چند ارز دیجیتال خاص باشید، به‌طور معمول بسیاری از صرافی‌ها سایر رمز ارز‌ها را به بکدیگر تبدیل می‌کنند که در این بین درصدی کارمزد را نیز بابت این تبادل به خودشان اختصاص می‌دهند، اما اگر شما تصمیم به تبدیل بگیرید، تتر به عنوان ارز دیجیتال استیبل و پایدار، بهترین گزینه محسوب می‌شود. به‌طور مثال شما دوست دارید به‌جای بیت کوین، صاحب دش یا ورج شوید، به‌جای آنکه بیت کوین را تبدیل کنید، قادر هستید با استفاده از تتر، به‌صورت مستقیم این رمزارز‌ها را تهیه کرده و به نوعی با چشم باز و بهایی پایدار، معامله‌تان را صورت دهید.
چگونه با تتر در ایران معامله کنم؟
پیش از این در یک مقاله جداگانه به شما آموزش دادیم که چگونه بیت کوین و سایر ارز‌های دیجیتال را در ایران معامله کنید، چند پلتفرم معاملاتی و صرافی معتبر هم در کشورمان بدین منظور وجود دارند که البته تنها تعداد اندکی از تتر به عنوان ابزار معاملاتی پشتیبانی می‌کنند.
همان گونه که در مطلب قبلی توضیح دادیم، والکس یکی از این پلتفرم‌های معاملاتی معتبر در کشورمان است که به تازگی امکان تبادل تتر با بیت کوین را نیز فراهم ساخته و بدین منظور قادر هستید تا در آنجا علاوه بر ریال، به وسیله تتر نیز وارد معاملات ارز‌های دیجیتال شوید.
در سایت والکس ثبت نام کرده و حساب کاربری‌تان را فعال کنید
پس از ثبت نام در والکس و شروع فعالیت، قادر هستید تا علاوه بر ریال، از طریق تتر نیز معاملات خودتان را با سایر افراد چه به عنوان فروشنده و چه خریدار صورت دهید.آیا معامله با تتر ایرادی هم دارد؟
بایستی به این نکته نیز توجه داشته باشید که کارمزد انتقال تتر به کیف پول دیجیتالی یا همان وَلِت، نسبت به سایر ارز‌ها کمی بیشتر است و شاید این مورد را بتوان تنها نقطه ضعف آن دانست که البته در انتقال‌های با ححم بالا این مورد چندان به چشم نمی‌آید و همچنین اگر تتر را از صرافی‌ای که در آن اقدام به معامله می‌کنید هم خارج نسازید، شما با چنین مشکلی روبه‌رو نخواهید شد.
برچسب ها: بیت کوین ، تِتِر

منبع: خرداد

کلیدواژه: بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟

به گزارش خبرآنلاین ، قیمت طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت با بازدهی منفی بسته شد.

تجارت نیوز در خبری نوشت:این در حالی بود که هفته گذشته با وجود کاهش قیمت دلار و اونس جهانی طلا،‌ بازار فلز زرد تحت تاثیر ایجاد تنش در خصوص اجرای سامانه جامع تجارت و اعتراض طلافروشان قرار گرفته و برخلاف روند فاکتورهای اساسی در برخی روزها افزایشی بود.

بازار طلا به اخبار سیاسی گره خورد!

اخبار مساعدی که طی هفته گذشته در پی سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان روانه بازارهای مالی شد، جو مثبتی را در میان معامله‌گران به وجود آورد. در همین راستا برخی فعالان اقتصادی این سفر را زمینه‌ساز کاهش فشارهای اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتوی تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

علاوه بر آن، به نظر می‌رسد موضوع سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در تاریخ ۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت، معامله‌گران را در لاک احتیاطی خواهد برد تا برآیند نتیجه این مذاکرات را در بازارهای مالی بسنجند. بنابراین ریزش یا افزایش قیمت در بازارهای مالی در روزهای آینده به اخبار سیاسی بستگی دارد. باید توجه داشت که عرصه سیاسی در ایران عرصه غافلگیری‌ در دقیقه ۹۰ است و برای همین‌ نمی‌توان قدم سیاسی و اقتصادی بعدی را پیش‌بینی کرد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با رقم ۲۳۰۱ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۶ دلار و ۵۵ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ نیز روی رقم ۵۲ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاده است.

مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت روی رقم ۴۱ میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه‌ بهار روی قیمت ۳۸ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی ایستاد. گفتنی است قیمت نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه گرمی روز پنجشنبه روی رقم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی ایستاد.

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته افزایش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۲۰ هزار تومانی در کانال ۱۴ میلیون تومانی بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۸ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۴۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۰۲ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روز پنجشنبه بیشتر از رشد قیمت افزایش دارد. حباب سکه امامی ۳۰۰ هزارتومان، سکه بهار ۲۷۸ هزار تومان،‌ نیم‌سکه ۲۵۴ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۲۷ هزار تومان و سکه گرمی ۲۱۴ هزار تومان افزایش دارد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902799

دیگر خبرها

  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟