Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@05:51:54 GMT

تتر کریپتو یا روشی برای پرداخت خارجی؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۶۹۹۰

تتر کریپتو یا روشی برای پرداخت خارجی؟

تتر

یکی از انواع رمزارزی که خرید آن، به هیچ عنوان جنبه‌ی سرمایه‌گذاری ندارد، تتر یا همان Tether است که با نماد USDT در سرتاسر جهان شناخته می‌شود. صرافی رمزارز بیت فینیکس یک کریپتو با نام تتر را معرفی کرد که به مرور زمان و در سال ۱۴۰۰، به پنجمین رمزارز از لحاظ حجم استفاده در جهان تبدیل گردید. این کریپتو که در خانواده‌ی استیبل کوین‌ها قرار دارد، به نحوی عرضه شده که قیمت آن، همواره معادل ۱ دلار آمریکا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت نیز خرید آن، ارزش سرمایه گذاری نداشته، بلکه روشی برای تسهیل معامله‌گری در صرافی‌های دیجیتال و یا ریسک‌گریزی است. در این مقاله قصد داریم تا کاربردهای این کریپتو را بیان کرده و نهایتا، بهترین سایت خرید تتر را باتوجه به چندین پارامتر مهم، معرفی نماییم.

چرا و چگونه قیمت تتر ثابت است؟

تمامی رمزارزها بر اساس عرضه و تقاضا، ارزش گذاری شده و نوسانات آن‌ها ممکن است به ۵۰ درصد در روز (و حتی بیشتر) نیز برسد. بر خلاف سایر رمزارزها، قیمت تتر در حوالی ۱ دلار بوده و تنها به میزان اندکی تغییر پیدا می‌کند. دلیل این تثبیت قیمت، دو چیز بوده که مهمترین آن، باور ذهنی افراد به قیمت ۱ دلاری آن است که باعث می‌شود، همواره تلاش کنند تا این کریپتو را با قیمت ۱ دلار خریداری نمایند. بنابراین، نه کسی به دنبال فروش گران‌تر این رمزارز بوده و نه کسی به دنبال خرید ارزان‌تر.

دلیل دوم تثبیت قیمت تتر، پشتوانه‌ی دلار کاغذی مجموعه بیت فینکس است. این مجموعه، به ازای هر ۱ تتری که در چرخه است، ۱ دلار کاغذی را در بانک‌های آمریکا ذخیره کرده که همین امر هم باعث بالا رفتن اعتبار این استیبل کوین شده و هم باعث تثبیت قیمت آن. در کنار تتر، رمزارزهای متعددی وارد بازار شدند و قصد داشتند که جای تتر را بگیرند. برای مثال، رمزارز دای نیز استیبل کوین دیگری است که اگرچه توانست نام و نشانی را برای خود ایجاد کند، اما هرگز نتوانست به اندازه‌ی کافی اعتبار بدست بیاورد که جایگزین USDT شود.

آیا Tether مطمئن است؟

امنیت بلاک‌چین‌ها همواره سوالی است که ذهن مخاطبان را درگیر کرده است. به دلیل سابقه‌ی نسبتا کوتاه بلاک‌چین‌ها و محدودیت آشنایی افراد با این حوزه، ترس از هک شدن و از دست دادن سرمایه همواره وجود دارد. تا کنون چندین بار بلاک‌چین‌های مختلف هک شده و کوین‌ها یا به سرقت رفته و یا فریز (قفل) شده‌اند. برای مثال، در آبان ماه سال ۱۳۹۶، شرکت تتر هک شد و کوین‌ها به ارزش ۱۳ میلیون دلار به سرقت رفتند. بلاک‌چین دیگری که این روزها سر و صدا به راه انداخته، پولکادات نیز چندین بار مورد حمله قرار گرفت تا نهایتا بتواند زیرساخت امن خود را ایجاد کند.

پس از هک شدن تتر، الگوریتم آن چندین برابر تقویت شد و در مدت زمان گذشته، خبری از هک و به سرقت رفتن دارایی‌ها گزارش نگردید. با توجه به ارزش ثابت این کوین، هکرها تنها زمانی تمایل به حمله خواهند افتاد که موجودی یک والت، عدد و رقم قابل توجهی باشد، در غیر این صورت، هک کردن خود شبکه تتر بسیار دور از ذهن است.

کاربرد تتر

اگر با دنیای سرمایه‌گذاری و اقتصاد آشنا باشید، حتما می‌دانید که دلار آمریکا، یکی از دارایی‌هایی است که زمان بی ثباتی بازار (و ترس از ریزش قیمت‌ها)، مورد استقبال خریداران قرار خواهد گرفت. به دلیل ثبات قیمت دلار، هر گاه که تریدرها و معامله‌گران در خصوص بازار نگران باشند و سرمایه‌گذاری را همراه با ریسک بالا تشخیص دهند، دارایی خود را به دلار تبدیل کرده تا از نوسانات غیر منتظره بازار در امان باشند. در دنیای دیجیتال و سرمایه گذاری نیز تتر حکم دلار آمریکا را دارد.

بنابراین، زمانیکه بازار همراه با ریسک باشد، سرمایه گذاران داریی خود را به تتر تبدیل کرده تا در زمان مناسب، مجددا وارد معاملات شوند. بنابراین، تتر اساس معاملات در حوزه‌ی رمزارزها است. زمانیکه بازار در حال ریزش باشد، تتر می‌تواند پناهگاه خوبی برای سرمایه گذاران بوده و سرمایه‌ی آن‌ها را تا نقطه ورود مناسب، حفظ نماید. اما کاربرد این رمزارز تنها محدود به ریسک گریزی نبوده و با پیشرفت دنیای دیجیتال، کاربردهای متعددی را پیدا کرده است.

پرداخت با تتر

روزانه چندین و چند سایت، امکان پرداخت با رمزارزها و خصوصا با تتر را در وبسایت خود ارائه می‌کنند. از آنجاییکه تتر قابلیت حفظ ارزش خود را اثبات کرده و کارمزد انتقال آن نیز بسیار کم است (در حد ۰.۸ دلار با استفاده از شبکه ترون)، توانسته انتخاب مناسبی برای پرداخت و خصوصا پرداخت‌های بین‌المللی باشد. افرادی که از پی پل یا ویزا کارت استفاده کنند، عموما در کنار مالیات، باید ۴ درصد را به عنوان کارمزد تبدیل پرداخت نمایند.

این در حالی است که کارمزد تراکنش با تتر محدود به ۰.۸ دلار (و حتی کمتر) بوده و به عدد نهایی پرداخت بستگی نخواهد داشت. بنابراین، در پرداخت برای کالاها یا محصولات نسبتا گران (مثلا شارژ پنل کاربری وبسایت‌های مختلف)، استفاده از تتر احتمالا گزینه‌ی مناسب‌تری نسبت به سایر روش‌ها خواهد بود. خدمات ویزا کارت و پی پل هم نسبتا گران بوده و هم به دلیل قوانین بین‌المللی، استفاده از آن‌ها در تمام نقاط جهان (خصوصا ایران)، امکان پذیر نخواهد بود.

انتقال پول با تتر

روز به روز، اقتصاد جهانی بیشتر در یکدیگر تنیده و فاصله‌ی خریدار و فروشنده از یکدیگر بیشتر خواهد شد. همین امر نیز مشکلاتی را خصوصا در روش‌های پرداختی ایجاد کرده است. به عنوان فردی که در ایران زندگی می‌کند، امکان انتقال پول از طریق بانک‌ها وجود نداشته و صرافی‌ها نیز قیمت‌های نسبتا بالایی برای انتقال پول (به شرط امکان آن!) لحاظ می‌کنند. اما در هر کشوری که باشید، امکان خرید تتر برای فرد فراهم شده و انتقال آن نیز حتی ساده‌تر از خرید آن خواهد بود.

اگر فرزند شما در خارج از کشور در حال تحصیل باشد و قصد ارسال پول برای وی را داشته باشید، به سادگی می‌توانید تتر را به قیمت آزاد (اندکی بالاتر از قیمت دلار آزاد) خریداری کرده و به آدرس والت فرزند خود انتقال دهید. در حقیقت، USDT توانسته که یک پل ارتباطی برای پرداخت امن و سریع بین تمامی افراد ایجاد نموده که حتی تحریم‌های سخت بانکی نیز نمی‌توانند مانع آن شوند.

از کجا تتر بخریم؟

اگر هدف شما از خرید تتر، انجام پرداخت‌های خارجی و یا انتقال پول باشد، وبسایت کارتی شو به نشانی Cartisho.com انتخاب مناسبی برای خرید آنی این استیبل کوین و ارسال آن به هر آدرسی خواهد بود. کارتی شو با فرآیند احراز هویت بسیار آسان (در کمتر از ۳ دقیقه) و ارائه‌ی پنل تمام اتوماتیک توانسته که یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات پرداخت و انتقال پول ایرانی باشد. در پنل کارتی شو کافی است که به قسمت پیشخوان رفته، گزینه خرید از کارتی شو را انتخاب کرده و سپس تتر را انتخاب نمایید.

بهترین قیمت تتر (چه برای خرید و چه برای فروش) در پنل کارتی شو به شما ارائه شده است. اگر قصد وارد کردن پول به ایران را داشته باشید، می‌توانید پول خود را به شکل تتر درآورده و به وبسایت کارتی شو مراجعه نمایید. سپس برروی گزینه فروش به کارتی شو کلیک کرده تا هم بهترین قیمت فروش تتر را مشاهده نمایید و هم در کمترین زمان ممکن، معادل ریالی آن را در حساب بانکی خود، دریافت نمایید.

پس از کلیک برروی گزینه خرید از کارتی شو (یا فروش به کارتی‌شو)، تعداد تتر مدنظر را انتخاب نموده و آدرس والت را وارد نمایید. به محض نهایی شدن پرداخت، تتر به آدرس معرفی شده منتقل خواهد شد.

کد خبر 1623683

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری استیبل کوین انتقال پول قیمت تتر بلاک چین خرید آن ۱ دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار