Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@06:38:20 GMT

به جای تتر چی بخریم؟

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۰۹۵۶

به جای تتر چی بخریم؟

 

استفاده از استیبل کوین‌ها یکی از بهترین روشها به منظور جلوگیری از ضرر و زیان هنگام سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال است. همزمان با افزایش محبوبیت رمزارزها و به منظور رفع برخی از چالش‌ها، تعداد دارایی‌های دیجیتالی که به عنوان استیبل کوین نیز شناخته می‌شوند، افزایش یافت. تتر، یکی از معروف‌ترین استیبل کوین‌هایی است که حالا در میدان رقابت تنها نیست و جایگزین‌های متعددی برای آن پیدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله به معرفی و بررسی برخی استیبل کوین‌های جایگزین تتر می‌پردازیم. اما قبل از آن بهتر است به مفهوم استیبل کوین بپردازیم.

استیبل کوین چیست؟

استیبل کوین یک ارز دیجیتال است که ارزش آن به یک دارایی واقعی یا ارز فیات مانند دلار یا یورو بستگی دارد. در نتیجه ارزش استیبل کوین صرف نظر از شرایط بازار رمزارزها، همیشه ثابت باقی خواهد ماند. در حال حاضر تتر شناخته شده‌ترین استیبل کوین در بازار ارزهای دیجیتال است، اما از زمان آغاز به کار آن در سال 2014، به دلیل فعالیت غیرشفاف آن، درگیر مشکلات قانونی بسیاری شده است. همین مسئله باعث شده که بسیاری به دنبال جایگزینی تتر برای خرید ارز دیجیتال باشند. در ادامه، فهرستی از جایگزین‌های تتر را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

استیبل کوین های جایگزین تتر

یو اس دی کوین (USDC)

USD کوین یا USDC به عنوان جایگزین اصلی تتر یا همان USDT در نظر گرفته می‌شود. این استیبل کوین در سپتامبر 2018 معرفی شد و بر روی شبکه‌های بلاک چین اتریوم، استلار، الگوراند، سولانا و هدرا هشگراف اجرا می‌شود. این استیبل کوین توسط شرکتی به نام Centre، یک شرکت پرداخت همتا به همتا، مدیریت می‌شود. ارزش USD کوین مانند قیمت روز تتر به ارزش دلار آمریکا وابستگی دارد.

در مقایسه با تتر، USDC عملکردی بسیار شفافی دارد. همین موضوع موجب حمایت گلدمن ساکس (Goldman Sachs) از این ارز و افزایش محبوبیت سریع آن در میان سرمایه گذاران بازار ارزهای دیجیتال شده است. در زمان نگارش این مقاله، بیش از 24 میلیارد USDC در گردش و بیش از 840 میلیارد دلار تراکنش در شبکه USDC انجام شده است. با توجه به افزایش محبوبیت USDC، Circle این شرکت اخیرا اعلام کرده است که به ده شبکه بلاک چین دیگر نیز نفوذ پیدا خواهد کرد.

بایننس یو اس دی (BUSD)

بایننس یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال در جهان است و بایننس USD  نیز استیبل کوین این صرافی است که با مشارکت Paxos، یک شرکت بلاک چین که استیبل کوین مخصوص به خود را نیز دارد، ایجاد شده است. استیبل کوین BUSD روی سه شبکه بلاک چین اجرا می‌شود: اتریوم، زنجیره هوشمند بایننس و زنجیره بایننس. مشابه با تتر، ارزش BUSD نیز به ارزش دلار آمریکا وابستگی دارد.

بر اساس آنچه که صرافی بایننس اعلام کرده است، این استیبل کوین برای سرمایه گذاران خود سه مزیت اصلی به همراه دارد:

دسترسی بهتر انعطاف پذیری بیشتر سرعت بیشتر

درواقع شما می‌توانید به جای خرید تتر، BUSD خریداری کرده و با سرعت بیشتری بسته به نیاز خود، در سه شبکه بلاک چین مختلف به خرید و فروش بپردازید. در زمان نگارش این مقاله، بیش از ۱۷ میلیارد دلار BUSD  در گردش وجود دارد.

True USD (TUSD)

TUSD اولین استیبل کوین قانون گذاری شده در صنعت ارز دیجیتال است که توسط دلار آمریکا پشتیبانی می‌شود. این استیبل کوین که در سال 2018 توسط TrustToken مستقر در سانفرانسیسکو ایجاد شد. این ارز بر اساس پروتکل ERC-20 اتریوم توسعه یافته و از حساب‌های امانی برای اطمینان از حفظ حریم خصوصی مشتری استفاده می‌کند. اگر قصد دارید به جای تتر، TUSD خریداری کنید؛ قبل از هر چیز باید مراحل KYC و AML که به منظور احراز هویت و جلوگیری از پول‌شویی انجام می‌شوند را پشت سر بگذارید. بعد از گذراندن این دو مرحله، TUSD به آدرس اتریوم کیف پول کاربر انتقال داده می‌شود.

TUSD را می‌توان روی پلتفرم‌های DeFi ساخته شده بر روی اتریوم، TRON و زنجیره هوشمند Binance استیک کرد. در حال حاضر، TUSD دارای ارزش بازار 1.2 میلیارد دلار است.

دای (DAI)

DAI توسط Rune Christensen ایجاد و در دسامبر 2017 راه اندازی شد. DAI بر اساس پروتکل ERC-20 اتریوم ساخته شده است؛ به این معنا که به راحتی می‌توان این رمزارز را به هر نوع کیف پول اتریومی انتقال داد. در زمان نگارش این مقاله، بیش از 9 میلیارد DAI در گردش است.

تتر بخریم یا نه؟

همانطور که پیش از این گفته شد، تتر به دلیل عملکرد غیرشفاف، مورد پیگرد قانونی قرار گرفته است و شک و شبهه‌های زیادی در خصوص آن مطرح است. همین مسئله موجب نگرانی بسیاری از سرمایه گذاران شده است؛ زیرا این احتمال وجود دارد که تتر تحریم شود. به همین دلیل، شما می‌توانید برای اطمینان بیشتر، علاوه بر تتر، استیبل کوین دیگری نیز در سبد دارایی خود داشته باشید. پیش از این، فهرستی از جایگزین‌های تتر را معرفی کردیم. اینکه کدام یک را انتخاب می‌کنید، تا حد زیادی به اینکه از چه صرافی برای خرید ارز دیجیتال استفاده می‌کنید، بستگی دارد.

هیچ پاسخ قطعی برای این سوال تتر بخریم یا نه وجود ندارد زیرا همان طور که گفته شد؛ همه چیز به استراتژی سرمایه گذاری و ورود به بازار شما و همچنین صرافی منتخبتان بستگی دارد. با توجه به یکی از مهم‌ترین اصول سرمایه گذاری، بهتر است که همه تخم مرغ های خود را در یک سبد نچینید. بنابراین بهتر است که علاوه بر تتر، استیبل کوین های دیگری مانند یو اس دی کوین، دای و ... نیز خریداری کنید.

از کجا تتر بخریم؟

علی رغم چالش‌هایی که در سال‌های اخیر تتر با آن رو به رو شده است، اما می‌توان گفت که در تمام صرافی‌های داخلی و خارجی فهرست شده است. بنابراین شما برای خرید تتر از صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی با محدودیتی رو به رو نیستید. اما نکته اصلی که هنگام خرید تتر باید به آن توجه داشته باشید، این است که قیمت تتر در صرافی‌های ایرانی با توجه به نوسانات قیمت دلار، متفاوت است. بنابراین به دنبال صرافی باشید که نرخ روزانه خرید تتر در آن در مقایسه با دیگر صرافی‌ها، معقول و به صرفه باشد. به عنوان مثال، صرافی ارزپایا از جمله صرافی‌هایی است که بهترین نرخ خرید تتر را به کاربران خود پیشنهاد می‌دهد. 

منبع: فردا

کلیدواژه: تتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد

شبکه خبری بلومبرگ اعلام کرد که چانگ پنگ ژائو، بنیانگذار و مدیر سابق صرافی ارزهای دیجیتال "بایننس" Binance، به اتهام تخلف مالی به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، شبکه خبری بلومبرگ اعلام کرد که چانگ پنگ ژائو، بنیانگذار و مدیر سابق صرافی ارزهای دیجیتال "بایننس" Binance، به اتهام تخلف مالی به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شده است.

چانگ پنگ ژائو در جلسه دادگاه در سیاتل شرکت کرد. قاضی ریچارد جونز مجازات بسیار سبک تری نسبت به 3 سال مورد نظر دادستان صادر کرد. وکلای مدافع درخواست آزادی مشروط کرده بودند.

احیای پرونده شکایت علیه بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهانشکایت از مدیر صرافی رمزارز آمریکایی به اتهام کلاهبرداری

نوامبر گذشته، مقامات ایالات متحده به بایننس به دلیل نقض قوانین مربوط به حفظ اسرار بانکی، مشارکت در پولشویی، عدم ثبت نام مناسب و فرار از تحریم ها، به بایننس دستور پرداخت 4.3 میلیارد دلار را دادند.

چانگ پنگ ژائو همچنین به عدم اجرای یک برنامه موثر برای مقابله با پولشویی اعتراف کرد.

بر اساس گزارش‌ها، قاضی جونز در جلسه دادگاه به پیشینه مثبت ژائو، ورود داوطلبانه وی به آمریکا و همچنین همکاری‌اش با قانون‌گذاران اشاره و وی را در نهایت به 4 ماه زندان محکوم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • پولشویی
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟