Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چند سال اخیر تحریم های مختلفی توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی اعمال شد که هدف عمده آن ها کشور ایران بود. برای مقابله با این تحریم ها نیز تدابیر مختلفی اندیشیده شد که اخیرا یک مورد جدید هم به آن ها اضافه گردید. به نظر می رسد که این مورد آخر بتواند تاثیر به سزایی در مقابله با تحریم ها داشته باشد. این راهکار استفاده از ارز دیجیتال تتر (USDT) است که در زمینه های بسیاری کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس می توانیم تتر را به عنوان یک عنصر اثربخش در مقابله با تحریم های اقتصادی در نظر بگیریم. چرا که تتر به ما کمک می کند بتوانیم واردات و صادرات را به شکلی بهینه و کم دردسر انجام دهیم. در این مقاله شما را با ارز دیجیتال تتر آشنا می کنیم و پس از آن، خرید تتر از صرافی ارز دیجیتال را آموزش می دهیم.

پایان تحریم های ایران با استفاده از ارز دیجیتال تتر

در چند روز گذشته، اخباری مبنی بر ثبت اولین سفارش واردات با استفاده از ارز دیجیتال منتشر شد. عموم ارزهای دیجیتال به دلیل ماهیت نوسانگر خود نمی توانند گزینه مناسبی برای انجام این کار باشند. با این وجود از آنجایی که تتر ثبات قیمتی دارد، انتخاب خوبی به نظر می رسد. قیمت تتر وابسته به دلار است و عموما با آن برابری می کند. دامنه نوسان این ارز دیجیتال نیز بسیار کم است و به همین دلیل می توانیم از آن برای انجام مبادلاتی که پرداخت بلند مدت دارند استفاده کنیم. با استفاده از این ارز دیجیتال، راه های انجام واردات و صادرات نیز هموار می شود و ایران می تواند تعادل اقتصادی خود در مبادلات جهانی را پس بگیرد.

البته که همه این موارد به قانونگذاری ها و تصمیمات مسئولین در این باره بستگی دارد. به همین دلیل فعالان اقتصادی در حال بررسی مزایای استفاده از تتر و سایر ارزهای دیجیتال برای مقابله با تحریم ها هستند. طبق اخباری که اخیرا منتشر شد، ظاهرا استفاده از ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند برای واردات از شهریور ماه شدت خواهد گرفت. بر این اساس می توانیم تتر را یک گزینه جدی برای انجام این کار بدانیم. در بخش بعدی با سایر فواید تتر نیز آشنا می شوید تا ارزش بالای این ارز دیجیتال را بهتر درک کنید.

فواید استفاده از تتر (USDT)

ارز دیجیتال تتر یکی از معدود رمز ارزهایی است که نمی توانید روی آن برای سرمایه گذاری و کسب سودهای کلان حساب کنید. با این حال USDT یا همان تتر فوایدی دارد که می تواند در زمینه های مختلفی مفید واقع شود. یکی از این موارد استفاده برای مقابله با تحریم ها بود که در بخش قبل آن را بررسی کردیم. از دیگر فواید خرید تتر و استفاده از آن می توانیم به حفظ ارزش دارایی اشاره کنیم. زمانی که روند بازار ارز دیجیتال نزولی می شود و سایر رمز ارزها شروع به ریزش می کنند، قیمت تتر ثابت می ماند. بر این اساس این دارایی می تواند از ضرر شما در سرمایه گذاری جلوگیری کند. علاوه بر این، خرید تتر برای فعالیت در صرافی های خارجی نیز یک امر ضروری به شمار می رود.

در کنار همه ی موارد فوق، می توانیم تتر را جایگزینی مناسب برای دلار بدانیم. شما می توانید با استفاده از تتر، پرداخت های بین المللی خود را به راحتی و بدون نیاز به دلار انجام دهید. البته که این مورد به ابزارهای پرداختی مورد پذیرش آدرس مقصد شما بستگی دارد. به طور مثال اگر فروشگاه آنلاینی که قصد خرید از آن را دارید، تتر را به عنوان یک ابزار پرداخت به رسمیت بشناسد، می توانید با استفاده از تتر در آن فعالیت کنید. با گسترش پذیرش ارزهای دیجیتال در سراسر جهان، تتر هم می تواند شرایط بهتری پیدا کند. بنابراین احتمال می رود که تقاضای خرید تتر در آینده ای نزدیک افزایش پیدا کند. در بخش بعدی خرید تتر را یاد می گیرید و می توانید به سادگی این کار را انجام دهید.

برای خرید تتر کدام صرافی ارز دیجیتال را انتخاب کنیم؟

برای این که خرید تتر را انجام دهید می توانید از صرافی های ارز دیجیتال ایرانی کمک بگیرید. این صرافی امکان خرید تتر و فروش تتر با قیمت مناسب را به شما می دهند. البته که مقایسه قیمت تتر در صرافی های مورد نظر نیز اهمیت بالایی دارد. پس از مقایسه قیمت تتر در صرافی های ارز دیجیتال می توانید بهترین مورد را انتخاب کنید و خرید تتر را انجام دهید. خرید تتر در صرافی ارز دیجیتال شامل مراحل بسیار ساده ای می باشد که خلاصه ای از آن را در فهرست زیر مشاهده می کنید:

برای خرید تتر ابتدا وارد سایت صرافی ارز دیجیتال شوید و با انجام ثبت نام و احراز هویت در آن عضو شوید

پس از تکمیل عضویت، به بخش کیف پول بروید و موجودی تومانی حساب کاربری خود را افزایش دهید

حالا کافیست وارد صفحه خرید و فروش تتر شوید، کادر خرید تتر را تکمیل کنید و دکمه خرید را بزنید

با انجام همین سه مرحله می توانید خرید تتر را انجام دهید و از این ارز دیجیتال استفاده های لازم را ببرید. در صورت نیاز می توانید از پشتیبانی آنلاین صرافی نیز کمک بگیرید تا فرایند خرید تتر را به شکل بهتری انجام دهید.

کد خبر 1661907

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مقابله با تحریم ها صرافی ارز دیجیتال ارز دیجیتال ارز دیجیتال تتر ارزهای دیجیتال استفاده از ارز استفاده از تتر انجام دهید خرید تتر قیمت تتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد

دولت ترکیه پس از ماه ها مقاومت در برابر انتقادات داخلی، در نهایت اعلام کرد تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع می کند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت ترکیه روز پنجشنبه (دیروز) تمامی واردات و صادرات به اسرائیل را به دلیل اقدام نظامی جاری این کشور در غزه به حالت تعلیق درآورد و متعهد شد تا زمانی که دولت اسرائیل اجازه ارسال کمک های بشردوستانه به غزه را بدهد، به قطع روابط تجاری خود ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت بازرگانی ترکیه آمده است: "معاملات صادرات و واردات در رابطه با اسرائیل متوقف شده است و شامل تمامی محصولات می شود."

به گفته این وزارتخانه، مقامات ترکیه با مقامات فلسطینی هماهنگ خواهند شد تا اطمینان حاصل کنند که فلسطینی ها تحت تاثیر تعلیق واردات و صادرات قرار نخواهند گرفت.

این وزارتخانه این اقدام را "مرحله دوم" اقدامات علیه اسرائیل توصیف کرد و افزود که این اقدامات تا زمانی که اسرائیل "اجازه جریان بی وقفه و کافی کمک های بشردوستانه به غزه را ندهد، به قوت خود باقی خواهد ماند."

ماه گذشته، ترکیه اعلام کرد که صادرات 54 نوع محصول از جمله آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی و کودهای شیمیایی به اسرائیل را محدود می کند. اسرائیل نیز با اعلام موانع تجاری متقابل پاسخ داد.

"اسرائیل کاتز" وزیر امور خارجه اسرائیل روز پنجشنبه ترکیه را متهم کرد که واردات و صادرات اسرائیل از بنادر ترکیه را مسدود کرده است.
کاتز در پلتفرم اجتماعی "ایکس" (توییتر) نوشت: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه با مسدود کردن بنادر برای واردات و صادرات اسرائیل، توافقات را زیر پا می‌گذارد.

کاتز گفت که به مقامات مربوطه در اسرائیل دستور داده است که "فورا با همه طرف‌های مرتبط در دولت برای ایجاد جایگزین‌هایی برای تجارت با ترکیه، با تمرکز بر تولید داخلی و واردات از کشورهای دیگر، تعامل کنند."

دولت اردوغان که در انتخابات محلی در ماه مارس شکست‌های بزرگی را متحمل شد، در داخل این کشور با فشار شدیدی برای توقف تجارت با اسرائیل مواجه است. 

منتقدان طی ماه های گذشته دولت را متهم می کردند که با وجود لحن انتقادی شدید علیه اسرائیل همچنان به روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل ادامه می دهند و این مساله را ریاکاری و استاندارد دوگانه می دانستند.

حجم روابط تجاری ترکیه و اسرائیل در سال گذشته میلادی بیش از 6 میلیارد دلار برآورد شده است.

ترکیه در سال 1949 اسراییل را به رسمیت شناخت. در دوران اردوغان، تنش ها بین آنکارا و تل آویو فراز و فرود داشته است.

اردوغان پس از حمله نظامی اسرائیل به غزه، انتقادات خود را نسبت به اسرائیل تشدید کرد و آن را به انجام جنایات جنگی و نسل کشی متهم کرد. او گروه شبه‌نظامی حماس را که توسط اسرائیل، آمریکا و اتحادیه اروپا یک سازمان تروریستی تلقی می شود، "مبارزان آزادی" توصیف کرده است.

این هفته، "هاکان فیدان" وزیر امور خارجه ترکیه گفت که ترکیه تصمیم گرفته است به پرونده حقوقی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری بپیوندد و به زودی درخواست رسمی برای مداخله در این پرونده ارائه خواهد کرد.

آفریقای جنوبی پرونده ای را در دیوان بین المللی دادگستری تشکیل داده و اسرائیل را به نقض کنوانسیون منع "نسل کشی" متهم کرده است. 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتقاد رهبر حزب رفاه ترکیه از اردوغان: آیا شایسته ترکیه است که علیه ایران با اسرائیل همکاری کند؟ صادرات هزاران کیلو باروت و بمب توسط ترکیه به اسرائیل

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه