Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، اقتصاد ایران در چند سال اخیر، فشار زیادی را از جانب سایر کشورها متحمل شد و مورد تحریم های مختلف قرار گرفت. در مرداد ماه سال جاری، با اتخاذ یک سیاست جدید، راه جدیدی برای مقابله با تحریم ها پیدا شد. این سیاست، استفاده از ارز دیجیتال برای انجام واردات بود که نتیجه هم داد! با استفاده از ارز دیجیتال، یک سفارش واردات 10 میلیون دلاری ثبت شد و ایران مجددا توانست سیستم وارداتی خود را بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است که این اتفاق در آینده هم تکرار شود و استفاده از ارز دیجیتال بتواند کمک های بیشتری به تراکنش های برون مرزی ایران در سطح جهانی بکند. بر همین اساس، می خواهیم یکی از ارزهای دیجیتال تاثیرگذار در پیشرفت اقتصادی را به شما معرفی کنیم. در این مقاله شما را با تتر آشنا می کنیم و سپس خرید تتر را آموزش می دهیم. چرا اقتصاد ایران پیشرفت خواهد کرد؟ شرایط به گونه ای است که پیشرفت های اقتصادی، می توانند تاثیر مثبت قابل توجهی روی زندگی همه ما بگذارد. بنابراین، بررسی احتمالاتی که منجر به پیشرفت اقتصادی می شوند، می تواند دید بهتری را نسبت به آینده به ما بدهد. یکی از این احتمالات، پذیرش گسترده تر ارزهای دیجیتال در ایران می باشد که می تواند درهای صادرات و واردات بین المللی را به روی ما باز کند. مورد دیگر، ارز دیجیتال ملی ایران یا همان رمزریال می باشد، که در صورت ارائه درست و موفقیت آمیز، می تواند مفید واقع شود. علاوه بر این، تتر هم اهمیت زیادی برای اقتصاد ایران دارد و استفاده گسترده تر از آن می تواند شرایط فعلی را بهبود بخشد. از این رو، خرید تتر می تواند در سطوح خرد و کلان، حائز اهمیت باشد.
در سطح خرد، خرید تتر به افراد کمک می کند که بتوانند تراکنش های بین المللی خود را بدون محدودیت انجام دهند. سرعت این تراکنش ها با استفاده از تتر بیشتر می شود و هزینه آن ها نیز، کاهش پیدا می کند. بنابراین خرید تتر برای عموم افرادی که مایل به انجام تراکنش های برون مرزی هستند، مفید است. در سطح کلان، فواید تتر بسیار فراتر از این موارد می رود و به اقتصاد کل کشور کمک می کند. تتر یک استیبل کوین است و قیمت آن عموما بازه نوسانات بسیار کمی دارد. برای همین، استفاده از تتر برای واردات و صادرات با پرداخت های بلند مدت، می تواند بهترین گزینه باشد. گرچه نظر کارشناسان اقتصادی در این باره، اهمیت بیشتری دارد و تصمیم های بزرگ اقتصادی را رقم می زند.    نقش تتر در پیشرفت اقتصاد ایران چیست؟ با توجه به مطالب فوق، می توانیم بگوییم که تتر می تواند به واردات کشور کمک کند. با این حال، این تنها کاربرد تتر در سطح کلان نمی باشد. تتر برای فعالیت صرافی های ارز دیجیتال نیز ضروری می باشد. بنابراین، در صورتی که مقامات تصمیم بگیرند که از ارز دیجیتال دیگری به جای تتر استفاده کنند، باز هم خرید تتر و قیمت تتر، اهمیت پیدا می کند. گرچه نمی توانیم تمام پیشرفت اقتصادی ایران را منوط به استفاده از تتر بدانیم. سایر موارد مهم نیز، می توانند تاثیری به مراتب بیشتر از تتر داشته باشند. با این حال، USDT هم یکی از مواردی است که می تواند در نوع خود مفید واقع شود.   اهمیت خرید تتر برای ایرانیان اکنون حدود 8 سال از ظهور تتر می گذرد و این ارز دیجیتال روز به روز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. پیش بینی می شود که با پیشرفت هر چه بیشتر صنعت بلاک چین، خرید تتر نیز، متقاضایان بیشتری پیدا کند. در حال حاضر هم این ارز دیجیتال بیشترین حجم معاملات را در بازار کریپتوکارنسی دارد و بخشی از متقاضیان پر و پا قرص آن، ایرانیان هستند. سرمایه گذاران ایرانی برای پرداخت های بین المللی خود، فعالیت در صرافی های ارز دیجیتال خارجی، حفظ ارزش سرمایه و همچنین انجام معاملات حساب شده، به تتر نیاز دارند. بنابراین، خرید تتر نه تنها در سطح کشوری، بلکه در سطح فردی نیز برای ایرانیان حائز اهمیت است.
علاقه مندان می توانند برای خرید تتر، در یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی ثبت نام و احراز هویت کنند. یک صرافی ارز دیجیتال خوب، می تواند امکان خرید تتر و فروش تتر در حجم بالا و قیمت مناسب را به شما بدهد. بنابراین باید در انتخاب صرافی دقت کنید تا بتوانید در بهترین شرایط ممکن خرید تتر را انجام دهید. نکات دیگری هم درباره خرید تتر اهمیت دارد که می توانیم در قالب یک لیست، شما را با آن ها آشنا کنیم. در فهرست زیر، برخی از نکات مهم درباره خرید USDT را مشاهده می کنید: به عمق بازار تتر صرافی ارز دیجیتال مورد نظر خود توجه کنید اختلاف صف های قیمتی خرید و فروش تتر را مورد بررسی قرار دهید به میزان کارمزد صرافی برای خرید و فروش تتر دقت کنید این ها مواردی هستند که می توانند شما را در امر خرید بهینه ارز دیجیتال تتر یاری کنند. بنابراین بهتر است که از کنار آن ها به سادگی عبور نکنید تا بتوانید معامله مفیدی را برای خود رقم بزنید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: خرید تتر خرید ارز دیجیتال اقتصاد پیشرفت اقتصادی ارز دیجیتال پیشرفت اقتصاد اقتصاد ایران تراکنش ها خرید تتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ورزش درمانی برای رفع کف پای صاف
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟